Nova imatge per una nova etapa

Envernissats Barcelona estrena nova imatge i nova web, per adaptar-se als temps actuals i ser encara més proper amb els seus clients. Sense perdre el seu caràcter familiar en cap moment, l’empresa de Joan Font ha crescut i evolucionat positivament. Amb el canvi d’imatge es pretén transmetre aquesta transformació.

 

El nou disseny s’ha basat en una premissa molt clara: el concepte és el producte.

A Envernissats Barcelona by Joan Font, el producte és la fusta i l’esforç és màxim per oferir el millor servei en aplicació de vernissos, laques i acabats per la fusta.

 

La idea del nou disseny és mostrar la matèria primera, el servei a través de la textura de la fusta, concretament de diferents textures com a idea de mostrari de material. Les textures apareixen emmarcades en rodones, per apropar-nos al tall en secció d’un tronc d’arbre. En aquestes seccions destaquen característiques de la fusta, material noble, orgànic, etc. El tipus de dibuix li dóna tradició i artesania que remet a l’experiència de l’empresa, implica un servei de qualitat i genera confiança.

 

Les tipografies de pal sec, geomètriques, formen un bloc molt sòlid i es compensen amb el grafisme de les fustes. Es busca el contrast visual del més rústic i el rigor del bloc de text per tal que el conjunt estigui compensat i resulti modern i actual. El contrast d’un estil i l’altre ens donen aquest punt d’empresa actual i moderna.

 

La paraula Barcelona apareix amb les lletres bastant separades entre elles, per fer referència a la pinzellada. El logotip es tanca amb “by joan font” amb lletra manual que dóna personalitat i el punt de proximitat que darrere d’aquesta gran empresa, hi ha grans persones. És com la firma de l’autor, per informar d’una atenció personalitzada.

 

El color aplicat en aquest logotip, un marró saturat, per donar seriositat i sobrietat al conjunt, combinat amb gris, un color neutre per a donar ritme i diferents protagonismes al conjunt.

 

Amb la nova imatge, Envernissats Barcelona by Joan Font també estrena web, de disseny atractiu i innovador. El nou portal compta amb diferents apartats que resumeixen la història de l’empresa i detallen tots els seus serveis: fusteries i fabricants de mobiliari, nàutica, superfícies comercials, particulars i hotels. La nova plataforma també pretén transmetre la professionalitat del seu personal i la passió que hi posen en els seus treballs.

 

Un conjunt de novetats dirigides a continuar creixent a la seu del Polígon Industrial El Dolcet de Manlleu, on l’empresa líder en qualitat/preu compta amb l’última generació de maquinària d’aplicació del sector de l’envernissat i el lacat.

 

Envernissats Barcelona by Joan Font afronta el futur amb optimisme.