El projecte d’un somiador

Envernissats Barcelona va néixer un 3 de febrer de 1997, quan Joan Font va decidir iniciar la seva pròpia aventura empresarial després de molts anys de formació i dedicació a l’ofici de l’envernissat que l’apassiona des de la infància. De fet, és l’únic ofici que ha tingut mai aquest gran emprenedor, que sempre ha lluitat per perseguir els seus somnis.

Només així s’explica que amb 23 anys aconseguís crear la seva pròpia empresa, gràcies al finançament d’un premi guanyat al campionat d’Espanya de ral·lis d’automobilisme, la seva altra gran passió.

Des d’aquell dia, i sense perdre el seu caràcter familiar en cap moment, Envernissats Barcelona va anar creixent, tant a nivell humà com tecnològic, fins a convertir-se en tot un referent entre els especialistes en aplicació de vernissos, laques i acabats per la fusta. Això sí, sense perdre en cap moment, la personalitat, el bon humor i l’energia que transmet en Joan Font.

L’any 2005, l’empresa va fer un gran salt en passar de la seva modesta seu originària, situada a la colònia tèxtil de Ca l’Escolà, a la nau actual del Polígon Industrial El Dolcet de Manlleu.

Aquest gran canvi va permetre multiplicar per deu la superfície de les seves instal·lacions, per passar dels 180 m² inicials als 1.800 actuals. En aquesta seu és on Envernissats Barcelona té l’última generació de maquinària d’aplicació del sector de l’envernissat i el lacat.

Durant tots aquests anys, Envernissats Barcelona by Joan Font sempre s’ha caracteritzat per la màxima professionalitat i puntualitat en els terminis de lliurament dels seus treballs. Els seus professionals fan la seva feina amb autèntica passió i destaquen per la formalitat a l’hora d’acomplir amb els terminis de lliurament dels encàrrecs rebuts i la rapidesa dels serveis.

Tot això amb el màxim respecte pel medi ambient, gràcies a la utilització de productes ecològics, perquè estimem el nostre planeta i volem conservar-lo. Joan Font és un amant de la natura i de les activitats a l’aire lliure, fet que també ha aconseguit transmetre als seus treballadors.

Professionalitat i serietat no tenen per què estar renyits amb els bons preus, ans al contrari. Envernissats Barcelona by Joan Font presumeix de ser líder en qualitat/preu.

El projecte d’un somiador és tota una realitat i no s’atura. Ara Envernissats Barcelona by Joan Font estrena nova imatge, nova web i noves energies positives per continuar evolucionant, perquè ell sempre manté viva l’esperança de seguir creixent i fer més gran el seu projecte… aquell que va néixer quan, de ben petit, va conèixer l’ofici de l’envernissat.