Història

com va començar tot…

Envernissats Barcelona va néixer un 3 de febrer de 1997, quan Joan Font va decidir iniciar la seva pròpia aventura empresarial després de molts anys de formació i dedicació a l’ofici de l’envernissat que l’apassiona des de la infància. Amb 23 anys va fer realitat el seu somni gràcies al finançament d’un premi guanyat al campionat d’ Espanya de ral·lis, la seva altra gran passió.

Des d’aquell dia, i sense perdre el nostre caràcter familiar en cap moment, hem anat creixent, tant a nivell humà com tecnològic, fins a convertir-nos en tot un referent entre els especialistes en aplicació de vernissos, laques i acabats per la fusta.

L’any 2005 vam fer un gran salt en passar de la nostra modesta seu originària, situada a la colònia tèxtil de Ca l’Escolà, a la nau actual del Polígon Industrial El Dolcet de Manlleu. Aquest canvi ens va permetre multiplicar per deu la superfície de les nostres instal·lacions, per passar dels 180 m² inicials als 1.800 actuals, on tenim la última generació de maquinària d’aplicació del sector de l’envernissat i el lacat.

Durant tots aquests anys, a Envernissats Barcelona by Joan Font sempre ens hem caracteritzat per la nostra màxima professionalitat i puntualitat en els terminis de lliurament dels nostres treballs. Tot això amb el màxim respecte pel medi ambient, gràcies a la utilització de productes ecològics.