Restaura els teus mobles de jardí en quatre passos molt senzills

Amb l’arribada de la primavera i els primers dies de calor tornem a tenir ganes de fer vida a l’exterior i gaudir de la natura. Per això, és el millor moment per a preparar el teu mobiliari d’exterior amb la tècnica i els materials apropiats. A Envernissats Barcelona et volem donar quatre consells molt fàcils per aconseguir els millors resultats.

Hem deixat enrere la tardor i l’hivern i, per fi, han tornat les temperatures agradables i els dies de sol. Probablement, durant alguns mesos hem descuidat les nostres cadires i taules de jardí, tot sovint a l’aire lliure i sense cap mena de protecció. I, és clar, ara ens trobem amb la sorpresa desagradable que han perdut el seu bon aspecte.

Però aquest problema té una fàcil solució, si segueixes les recomanacions d’Envernissats Barcelona, autèntics especialistes en l’aplicació de vernissos, laques i acabats per la fusta.

El primer que cal fer és preparar el mobiliari, és a dir, devastar la superfície amb un paper d’escata de gra gruixut. Seguidament, amb una escata més fina, s’han d’eliminar les imperfeccions fins a aconseguir un tacte suau i llis. El segon pas és netejar bé els mobles de pols i qualsevol mena de brutícia acumulada, amb aigua i sabó neutre, preferiblement.

 

 

Si busques la perfecció, ara és el moment del tercer pas: reparar aquells petits desperfectes que el pas del temps ha deixat a les teves cadires i la teva taula. T’aconsellem fer-ho amb un reparador adequat. Al mercat, trobaràs diversos productes com barres de cera, massilla o pasta especial per a la fusta.

 

Un cop net i reparat, el teu mobiliari d’exterior està llest pel quart pas:

Aplicar l’acabat. El més habitual és donar una nova capa de protector per la fusta o d’oli per a teca. Si no vols canviar l’aspecte original dels mobles, t’aconsellem usar productes incolors, però si prefereixes rejovenir la fusta, també els trobaràs en diferents colors.

 

 

Una bona opció és aplicar un acabat de vernís, sempre que utilitzis productes ecològics i respectuosos amb el medi ambient, com sempre fem els professionals d’Envernissats Barcelona.

 

 

Si segueixes aquests quatre consells, aconseguiràs un resultat final espectacular per a gaudir dels teus mobles d’exterior una temporada més.