Rejoveneix els teus mobles amb la tècnica del lacat

El lacat és una magnífica forma de rejovenir els teus mobles i modernitzar-los, sense necessitat de canviar-los, fet que resulta més econòmic. La cuina que ha passat de moda o les habitacions dels fills un cop s’han fet grans tindran un aire nou amb aquest tractament que ofereix nombrosos avantatges.

El lacat és una tècnica que consisteix a aplicar sobre una superfície de fusta un esmalt o laca que s’asseca mitjançant l’evaporació dels dissolvents que hi conté. Gràcies a aquest procés s’obté una superfície llisa i resistent. A més, el color es manté inalterable al pas del temps.

 

 

Aquest tractament s’aplica especialment sobre portes i mobles amb superfície totalment informe i llisa, sense imperfeccions. Un dels seus avantatges és la gran varietat de colors disponibles, així com els diferents nivells de brillantor. El resultat és espectacular i atorga als mobles una nova vida.

El mètode consisteix a aplicar diverses mans de poliment i capes d’esmalt-laca. Normalment, la laca s’aplica pel sistema de polvorització i a la darrera capa és quan se li dóna la brillantor i el color escollit.

Durant el procés és molt important utilitzar un assecament especial per a evitar que s’adhereixin partícules de pols i assolir un resultat perfecte, com el que garantim en Envernissats Barcelona. El lacat és una magnífica oportunitat de personalitzar el teu mobiliari amb resultats immillorables després de passar per les mans dels nostres professionals. T’animes?